John Mellencamp igen:)

2011-09-20 @ 22:12:47
PermalinkAllmäntKommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

En vacker sång:)

2011-09-15 @ 20:51:11
PermalinkAllmäntKommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

För exakt tio år sedan:

2011-09-11 @ 13:43:53
PermalinkAllmäntKommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

Ja, jag minns exakt vad jag gjorde när planen flög in i tornen. Jag satt på arbetet, det var min andra dag efter en sen semester. Minns att jag hade svårt att komma igång. Jag satt och surfade lite tanklöst, ja, chefen var på konferens. Klockan kvart i tre svensk tid sade min kollega H:

-E tt plan har flugit in i World trade Center!

Oj då, tänkte jag, hur lyckas man med det? Jag tänkte förstås på WTC i Stockholm. Jag minns att vi försökte gå in på Expressen, CNN och annan media för att få veta mer. Men Internet hade kraschat. Ungefär då sade H igen:

- Nu har ett plan till flugit in i det andra tornet.

Då undrade jag, vad är det som händer egentligen? Jag ska erkänna att jag då inte alls tänkte på eller fattade att det var en Terroristattack. Jag tänkte mest på mina släktingar i New York. Särskilt en som hade sitt arbete rakt över gatan från tornen. Senare fick jag veta att hans morgontrötthet kanske räddat hans liv. Min lillebror bodde då i San Fransisco och jobbade i en skyskrapa. Jag ringde honom och fick tag på honom. Jag och mina föräldrar övertalade honom att stanna hemma. Det var svårt!

Jag vill inte vara ensam på kvällen utan sov hos mamma och pappa. Det var en hemsk dag!!

Världen förändrades fden där dagen för tio år sedan. Idag tänker jag på alla som drabbades personligen! Jag hoppas att de tio kommande åren blir bättre än de gångna tio.

Ha en trevlig söndag!

Bilder från hemresan:

2011-09-04 @ 21:16:29
PermalinkAllmäntKommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

Hamra- Fjällnäs - Brekken - Röros - Töfsingdalen - Femunden - Idre - Älvdalen - Mora - Rättvik - Falun - Sandviken - Gävle - Uppsala - Stockholm.














Hemma igen..;) Kändes blandat!