18:onde Plats...

Ja ni, Charlotte kom på artonde plats. Hur bra var det? Personligen börjar jag  tro att övriga Europa tycker att vi har en för hög svansföring när det gäller Eurovision Song contest. Att övriga länder gillar att ge oss en knäpp på näsan. Ungefär som de vill säga till oss att kom inte hit och tro att ni är något. .. Det är alltid roligt att se favoriter misslyckas.

Bara under de senaste åren har Martin Stenmarck, Carola, The Ark och nu Charlotte Perelli fått åka hem med svansen mellan benen.  Jag tycker att det är dags att byta ut gänget kring Christer Björkman och  Kristian Luuk. För faktum är att sedan Sverige gjorde om uttagningssystemet år 2001 så har det gått ganska dåligt i stora finalen. Kanske skall man göra om tävlingen till nästa år. Varför inte införa tre deltävlingar med 8 låtar i varje, skicka sedan 2 låtar direkt till globen och låt en jury välja ut 4 låtar till finalen i Globen. 

Men Inget ont som inte har något gått med sig I vintras fick Carola fick ett ganska klart budskap av svenska folket och nu fick Charlotte ett lika klart budskap av Europa. Kanske är Schlagerdrottningarnas era över? Uppenbarligen vill europa se något nytt från oss. 

PS. Det krävdes ett coverband från Island för att E-type skulle lyckas i dessa sammanhang. För  viss var This is my life ett plagiat? DS.   
image674

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0